Update

 In Aramis

We zijn alweer 5 weken en 2 dagen oud. En we worden met de dag mooier. We ontdekken onze speeltuin maar al te graag en klimmen en klauteren in het rond. Ondertussen weten we allemaal de kattenbak goed te vinden, en wachten we ’s avonds maar al te graag op ons personeel wanneer de lekkere mousse gebracht word. We smikkelen dan heerlijk, om daarna lekker op schoot in slaap te vallen. Gisteren kwam er ook naar mij nieuw personeel kijken! Maar dat vond ik toch wel even spannend hoor. Waar ik normaal een heerlijke kroelkont ben, ging ik me nu maar verstoppen in de grote krabpaal. Ik was ook wel een beetje moe, want daar viel ik gelijk in slaap! Ik weeg vandaag 689 gram.

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact op

Meer weten over onze katten & poezen? Neem dan direct contact met ons op!

Not readable? Change text. captcha txt