Update

 In Aramis

We zijn alweer 8 weken. We genieten van onze tijd bij het personeel. Met zoveel leuk speelgoed en grote krabpalen hoeven we ons geen moment te vervelen. We hebben ondertussen kennis gemaakt met runderhart, lams hart, en tonijn! Dat laatste bevalt ons prima, maar aan dat andere moeten we toch echt even wennen. We smullen heerlijk van onze brokjes, maar gingen zo nu en dan ook nog lekker wat melk drinken bij ons mam.  Dat kan helaas vanaf vrijdag niet meer. Ze is erg ziek geworden, en heeft heel het weekend bij de dierenarts moeten slapen. Ze zorgde eigenlijk iets te goed voor ons, en dacht niet meer aan zichzelf! En nu vind ons personeel, en de dierenarts dat het voor mama genoeg is geweest. Ze moet eventjes alleen op de kattenkamer zodat ze weer sterk kan worden en haar darmpjes weer goed kunnen functioneren. Maar, omdat mama zo goed voor ons zorgde en ze ons nooit met rust liet groeien we nu veel harder dan toen mama nog wel met ons was! Gelukkig zijn er nog andere grote waar we af en toe eens lekker bij kunnen spelen en klieren en zetten zij ons wel terecht wanneer we te ver gaan. Vooral Lulu ontfermt zich goed over ons! We hebben gisteren ook een vervelend tabletje gehad tegen wormpjes, dat vinden we nooit zo leuk! Ik weeg vandaag 1156 gram.

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact op

Meer weten over onze katten & poezen? Neem dan direct contact met ons op!

Not readable? Change text. captcha txt