Over Cattery Mon Petit Rêve

Van één Maine coon, naar een kleine droom…. Mon petit rève!

Mijn naam is Joëlla Buddenberg, en samen met mijn 2 kindjes ben ik woonachtig in Oudenbosch. Tot 2016 ben ik werkzaam geweest als part-time croupier bij Holland casino Breda en had ik niet kunnen bedenken dat de droom van een eigen cattery zo dichtbij was.

In 2015 is onze eerste Maine coon Zaza onderdeel geworden van ons gezin. Ik vind het belangrijk dat kinderen op groeien met huisdieren. Ik heb voor het ras Maine coon gekozen omdat loyaliteit, stabiliteit en een vriendelijk karakter het beste zou passen in ons soms hectische gezin. Omdat een Maine coon het fijn vind een maatje te hebben en ik erg gecharmeerd was, en ben, van de Brits korthaar kwam daar ook Lulu bij. De Brit is ook een ras met een stabiel karakter. Over het algemeen zijn ze erg rustig, en passen ze zich makkelijk aan.

Door de boven gebruikelijke zorg van mijn dochter, zij heeft Cerebrale Parese heb ik in 2016 besloten mijn baan op te zeggen en de zorg voor haar volledig op mij te nemen. In die tijd ben ik gaan onderzoeken of het haalbaar zou zijn om die kleine droom misschien werkelijkheid te kunnen laten worden. Héél veel lezen, contact zoeken met catteries, nog meer lezen om uiteindelijk de sprong in het diepe te maken.

Sinds 2017 ben ik ingeschreven als cattery bij Felikat. Ik ben begonnen aan de opleiding vakbekwaamheid besluit houders van dieren- honden en katten,
en leer gaandeweg heel veel bij van andere catteries, ervaringen op show en door nog steeds dagelijks heel veel te lezen.

Per 01-02-2019 is Cattery Mon petit rêve een geregistreerde cattery bij de Kamer van Koophandel ( KVK 61606340 ) en bij de Rijksdienst voor ondernemend Nederland.

Neem contact op

Meer weten over onze katten & poezen? Neem dan direct contact met ons op!

Not readable? Change text. captcha txt