Allure

Update

We zijn alweer 8 weken. We genieten van onze tijd bij het personeel. Met zoveel leuk speelgoed en grote krabpalen hoeven we ons geen moment te vervelen. We hebben ondertussen kennis gemaakt met runderhart, lams hart, en tonijn! Dat laatste bevalt ons prima, maar aan dat andere moeten we toch echt even wennen. We smullen heerlijk van onze brokjes, maar gingen zo nu en dan ook nog lekker wat melk drinken bij ons mam.  Dat kan helaas vanaf vrijdag niet meer. Ze is erg ziek geworden, en heeft heel het weekend bij de dierenarts moeten slapen. Ze zorgde eigenlijk iets te goed voor ons, en dacht niet meer aan zichzelf! En nu vind ons personeel, en de dierenarts dat het voor mama genoeg is geweest. Ze moet eventjes alleen op de kattenkamer zodat ze weer sterk kan worden en haar darmpjes weer goed kunnen functioneren. Maar, omdat mama zo goed voor ons zorgde en ze ons nooit met rust liet groeien we nu veel harder dan toen mama nog wel met ons was! Gelukkig zijn er nog andere grote waar we af en toe eens lekker bij kunnen spelen en klieren en zetten zij ons wel terecht wanneer we te ver gaan. Vooral Lulu ontfermt zich goed over ons! We hebben gisteren ook een vervelend tabletje gehad tegen wormpjes, dat vinden we nooit zo leuk! Ik weeg vandaag al 1211 gram!

Update

Jeej, we zijn verhuisd! We zijn sterk en groot genoeg om lekker tussen ons personeel rond te lopen! In het begin vonden we het wel een beetje spannend, zoveel nieuwe dingen om ons heen. Maar nu rennen, vliegen en springen we overal doorheen. Ondertussen hebben we ook kennis gemaakt met Lulu, en dat vinden we reuze gezellig. Ondanks dat we 3 krabpalen hebben staan om ons heen, vinden we het ook nog wel eens leuk om met kabeltjes te spelen. Ons personeel vind dat een minder goed idee, en dan komt er al gauw een veertje aan te pas waar we dan lekker achteraan gaan rennen. Ik weeg vandaag 815 gram.

Update

We zijn alweer 5 weken en 2 dagen oud. En we worden met de dag mooier. We ontdekken onze speeltuin maar al te graag en klimmen en klauteren in het rond. Ondertussen weten we allemaal de kattenbak goed te vinden, en wachten we ’s avonds maar al te graag op ons personeel wanneer de lekkere mousse gebracht word. We smikkelen dan heerlijk, om daarna lekker op schoot in slaap te vallen. Gisteren kwam er nieuw personeel kijken naar mijn broertje. Alleen was ik diegene die me lekker op schoot nestelde om daar niet meer weg te gaan. Ik weeg vandaag 708 gram!

Update

Wat worden we groot! Zo groot, dat we onze eerste medicijnen tegen wormen al gehad hebben. En, we hebben voor het eerst wat kitten mousse gegeten! Dat smaakt naar meer! En dat is wel te zien aan aan sommige van onze snoetjes op foto’s. We duwen namelijk nogal graag ons halve toetje in dit lekkere eten. We hebben ook kennis gemaakt met de kattenbak, wel een beetje spannend. Maar 3 van de 6 die het gelijk doorhadden, niet slecht toch!? Ik ben nog steeds de grootste van het stel, gisteren woog ik namelijk 612 gram!

Update

Vandaag zijn we 3 weken en 3 dagen oud. We worden al erg nieuwsgierig, en kijken graag over het randje van de werpkist wat er allemaal te beleven valt. We vinden het erg leuk om met elkaar te spelen, en rollebollen dan ook heel de kist door. Ik weeg vandaag 518 gram!

Neem contact op

Meer weten over onze katten & poezen? Neem dan direct contact met ons op!

Not readable? Change text. captcha txt